Officiel mobilitetspartner til Nibe Festival 2024

Vi holder Nibe Festival godt kørende og fortsætter det mangeårige samarbejde.

Vi ser tilbage på Nibe Festival 2024 med stor glæde og taknemmelighed. Festivalen løb af stablen d. 3. - 6. juli, og det mangeårige samarbejde, der gør denne begivenhed til noget helt særligt, har igen vist sin værdi. Det har været fantastisk at være en del af dette event, hvor musik, fællesskab og oplevelser går op i en højere enhed.

I år arbejdede vores Volkswagen Amarok igen med alle hestekræfterne og bidrog til at skabe de bedste rammer for festivalens gæster. Amarok's robusthed og pålidelighed var uundværlig under opsætningen og afviklingen af festivalen.

Sammen med Amarok har vores ID.5, ID.7, T-Roc og Tiguan også spillet en vigtig rolle og sikret mobiliteten på bedste vis. Disse modeller, som repræsenterer det bedste inden for moderne bilteknologi, var en fornøjelse at kunne vise frem i så dynamisk og livlig en sammenhæng. Vores elbiler, ID.5 og ID.7, har vist vejen mod en mere bæredygtig fremtid, mens T-Roc og Tiguan har leveret alsidighed og komfort i topklasse.

KLIK HER for at se vores biler in action!

Vi håber, at alle har nydt musikken, stemningen og de mange fantastiske oplevelser. Det har været en fornøjelse at være en del af Nibe Festival 2024 og vi takker endnu en gang for i år.